Clinică de Reumatologie
și Recuperare Medicală

La Sevalia, pacientul este în centrul tuturor demersurilor noastre medicale.

Mod de lucru

Un consult medical temeinic înseamnă timp și receptivitate la nevoile fiecărei persoane.

Oferim servicii la cele mai înalte standarde, în reumatologie și reabilitare medicală, utilizând cele mai noi și performante tehnologii în domeniu. 

Avem o echipă de experți, aparatură ultramodernă și un ambient curat și elegant. Medicii, fiziokinetoterapeuții și asistenții noștri vor deveni cei mai buni consilieri ai tăi și vor găsi soluția perfectă pentru sănătatea ta. 

SHOCK WAVE FOCUSAT

BTL-6000 FSWT reprezintă un dispozitiv terapeutic neinvaziv ce folosește undele acustice pentru a determina o reacție biologică locală la nivelul țesutului tratat.

SALINOTERAPIE

Salinoterapia este ideală nu doar pentru relaxarea minții, ci și pentru tratarea afecțiunilor respiratorii, insomniei și a diverselor boli de piele, îmbunătățind per general sistemul imunitar.

HIDROFIZIOKINETOTERAPIE

Proiectat pentru a asigura hidroterapie în poziție verticală, acest model funcțional are toate atributele necesare pentru un tratament eficient, utilizat în exerciții de reabilitare, folosind o bandă de alergare subacvatică.

Clinică de Reabilitare Medicală

Diagnosticare și tratament de ultimă generație

Servicii premium de reabilitare medicală

Te ajutăm să îți îmbunătățești calitatea vieții.

Electroterapie

Kinetoterapie

Hidroterapie

Masaj și Drenaj Limfatic

Salinoterapie

Analize Medicale

Banda Antigravitațională Alter G VIA

Sistem revoluționar dedicat recuperării medicale sportive și persoanelor cu obezitate.
Strategie

Banda antigravitațională ALTER G VIA a fost proiectată de doi ingineri NASA și este cel mai nou instrument folosit de sportivii profesioniști pentru a reveni mai repede pe teren, după accidentări.

Precizie

Sistemul revoluționar ALTER G permite micşorarea reglată a presiunii asupra coloanei vertebrale şi a membrelor inferioare de la 100% la 120%, permițând astfel pacienților cu probleme ortopedice sau neurologice un nivel de confort și mobilitate fără precedent, cu păstrarea mecanicii naturale a mersului.

Tehnologie

Cu o precizie și un control maxim, ALTER G îmbină tehnologia revoluționară DAP, presiunea atmosferică diferențială, o interfață intuitivă cu ecran tactil, analiza în timp real a mersului și monitorizarea video a acestuia, toate pentru a facilita un antrenament sigur și fără durere.

https://sevalia.ro/wp-content/uploads/2022/12/DSC3724-scaled.jpg

Banda de alergat subacvală Hydro Pshysio Focus

Serviciu unic în Târgu-Mureș! Singura clinică de reabilitare medicală dotată cu banda de alergat subacvală.
Strategie

Proiectat pentru a asigura hidroterapie în poziție verticală, banda de alegare subacvală are toate atributele pentru un tratament eficient, utilizat în exerciții de reabilitare. 

Precizie

Hydro Physio Focus este recomandat pacienților de toate vârstele pentru următoarele afecțiuni:

– recuperare motorie postoperatorie (genunchi, șold, gleznă);

– tulburări neurologice;

– reglarea greutății corporale;

– probleme de coordonare și echilibru. 

Tehnologie

Cu dotări opționale precum, curenți de apă, sistem de înclinare a benzii, bare de susținere suplimentare, Hydro Physio Focus este utilizat în întreaga lume ca banda de alergare subacvatică cea mai eficientă. În România, suntem a doua unitate medicală privată dotată cu un astfel de aparat.

https://sevalia.ro/wp-content/uploads/2023/01/DSC05791-scaled.jpg